Monday, April 29, 2013

30.aprill teisipäevak Lahojärvel

Sel teisipäeval ehk 30.aprillil on trenn ühendatud Põlva teisipäevakuga. Päevak toimub Lahojärve kaardil http://www.orienteerumine.ee/kaart/db/kaart/2013035.gif , tähistuse algus Põlva-Mooste tee 8km, Tartust on loogilisem läheneda Tartu-Räpina maanteelt Mooste poolt.

Minul on plaanis kell 17.45 startida kamba meestega (ja kiiremad naised võivad ka tulla) sellisele rajale, kust tunniga välja tuleme. Teemadeks: kindel teevalik ja kindlast kohast punktile peale minek.

Naised, kes ei taha üksi rajale minna - läbige sobiv rada vaheldumisi orienteerudes, et kord teeb üks teevaliku ja jookseb ees ja teine tagant kontrollib, ning järgmises punktis vahetus.

Spordipäeva lõpetuseks sobib Vilde Tervisekohvikus Sixten Silla loeng „Orienteerumine. Kaardilugemine edasijõudnule“ Algab kell 19.45. Loengust osavõtmisest anda teada vilde@tervisekohvik.ee või telefonil  +372 5622 8225Loengutasu on 3€.

Autodesse koopereerumiseks teadaanded kommentaaride alla! 

5 comments:

Unknown said...

Elo autole saaks jälle 3-4 inimest, minek algaks 16.50 Kastani 42 eest. Võimalikud ka muud variandid (nt et tulen hoopis mõne meeste autoga)

Anonymous said...

16.50 Tasku alumine parkla, Sven

Anonymous said...

Aare läheb Svenniga

Unknown said...

Elo läheb ka Sveni peale.

Liisa said...

Liisa tuleb ka Sveni peale.